Tiogänget, Stockholmsträff 1/9 - 2/9 2012.

Detta år är det Gunn-Britt och Thomas Olofsson som är värdar för Tiogänget. 

På denna sida kommer information efter vårt träff i Stockholm..

Hotellrum är bokade av vår reseledare Nicke Hedlund.

Vi gratulerar en i gänget, Roland Wallgren på hans 67 årsdag.

Hej på er!

Det börjar närma sig. Men här kommer lite info i god tid, som utlovats. :)

Vi ses på station Slussen, på perrongen blir bra. Lördag är dagen och kl 12.00 blir lagom. Ni känner igen oss på de vilt stirrande ögonen och den tunga packningen. Det blir lunch någonstans i Stockholm. Någon märkvärdig klädsel behövs inte, men foträtta skor kan vara bra. Det blir en kort promenad max en halv timme. Ett förköpshäfte kan också vara bra att ha, kostar 200:- för icke pensionärer och 120:- för de lätt ålderstigna. För de som är intresserade av datorer och smarta telefoner finns en användbar app. "Sthlm Traveling". Det går lätt att hitta användbara färdmedel var man än är i staden. Skriv bara in position och färdmål och vips så har man ett antal färdalternativ. På kvällen är ni välkomna hem till oss. Vår adress är Vintrosagatan och vi hade tänkt oss 19.00. men inget är hugget i sten. Vi hoppas på glada miner och trevlig samvaro.

Hjärtliga hälsningar

Gunn-Britt & Thomas.

Från olika delar av Sverige anlände vi Hotell Best Western på fredagskvällen. När vi installerat oss, blev det en fördrink och umgänge på hotellet. Trevlig att träffas igen efter ett år för somliga. Vi åt en sen middag även den på hotellet. En trevlig servitris och god stämning förhöjde det hela. Det ihållande regn som föll över Stockholm tvingade Gunn-Britt och Thomas att ändra en del av sina planer för träffen, men vad gjorde det! Efter en god frukost på hotell Best Wester for vi åt olika håll för diverse ärenden, någon för att köpa stövlar, några för att åka till ett barn och låna regnkläde. En del paraplyer fick nya ägare. Själv köpte jag nya gymnastikskor som inte tog in vatten! Vid lunch tid for vi i samlad tropp ut till Vintrosagatan för en god lunch med tillbehör. Därefter bar det av mot Stockholms Stadshus där vi fick en guidad visning. Trevlig guide och en spännande byggnad. Efter "hopp och lek" eller egna aktiviteter, ska vi återsamlas på Vintrosagatan för middag. Mycket god mat och dryck. Vi fick som vanligt en trevlig kväll med många skratt och dråpliga kommentarer. Efter midnatt bar det av till hotellet i taxi. Vi har det så kul när vi träffas och det har varit så alla gånger. Även under en hel vecka på Samos, vilket säger en del om den trevliga stämning som finns i Tiogänget. Vi tacka nu Gunn-Britt och Thomas för en mycket lyckad helg i storstaden. Nästa gång blir i Hökviken hos Kerstin och Nicke. Under middagen gratulerade vi även vår vän Gerth-Olof som fyller 66 år den 4 september.

Nionde Tiogängs träffen. © foto: Bengt Ahlstrand

Nionde Tiogängsträffen.

Nicke, Inga och Gerth-Olof. © foto: Bengt Ahlstrand     Systrarna Gunn-Britt och Kerstin. © foto: Bengt Ahlstrand     Lillemor, Birgitta och Gunn-Britt. © foto: Bengt Ahlstrand     Thomas årets värd myser med oss övriga. © foto: Bengt Ahlstrand

Middagen är över och alla är mätta och belåtna. © foto: Bengt Ahlstrand     Bara glada miner runt bordet. © foto: Bengt Ahlstrand     Kvällen lider mot sitt slut. © foto: Bengt Ahlstrand     Nu dags att planera datum för nästa träff. © foto: Bengt Ahlstrand

Några bilder från vår träff i Stockholm hos Gunn-Britt och Thomas Olofsson.

© foto: Bengt Ahlstrand

Tidigare träffar.

Jonheden 2004.   Hunnebostrand 2005.   Västerås 2006.   Linghed 2007.   Hökviken 2008.   Samos 2009. Örebro 2010. Västerås 2011.


Länkar:  

Ahlstrands webbsida. Pension Karin Ireon. Restaurang Sinadisi Hora. Restaurang Stella.

Bo i Ireon vid havet. Hyra bil eller motorcykel.


Senast ändrad 2021-01-03  © Bengt Ahlstrand

© Copyright 2004 - 2021