Use "Google Översätt" if you want to translate this page into another Language.

En idolbild på mig, Bosse von Leros. © foto: Bengt Ahlstrand

En idolbild på mig, Prins Bosse von Leros af Pagonda. © foto: Bengt Ahlstrand

Tryck, F5 för senaste.  Ctrl End för att komma till sista, uppdaterade och senaste med mitt hundlivet med Päronen!

bossevonleros

Prins Bosse von Leros af Pagonda "blogg".

2010

Lördag 10 Juli: Jag ska väl presentera mig, eller hur? Det hör ju till god ton hos människorna. Jag tänker inte berätta allt om mina första månader som gatuhund här på Leros. Man har väl en viss stolthet ändå. Hanna är en snäll tant som lägger ut mat åt mig, hon har ett bageri där det luktar så gott. Ryktesvis har det kommit till min kännedom om att hon lagt upp en bild på mig i något som kallas Facebook, där Hanna vill att jag ska få ett hem och slippa bo på gatan och bråka med katter, hundar och elaka människor. Birgitta och Bengt är några från Samos som kommer i kväll med Färjan. Dem får jag smöra för... blir nog ganska så lätt!

Söndag 11 Juli: Nu på kvällen mötta jag Hanna, Sylvia, Birgitta, Lars-Erik och Bengt på hamnpromenaden. Jag var på väg att leta upp någon att busa med när Sylvia grabbar tag i mig och dem bär mig hem till Hanna och Jannis hus. Kul där fanns en jycke, Ira som jag gillar så vi satte i gång värsta buset.

Måndag 12 Juli: Nu händer det saker, taxi till hamnen. Hum dem gick ju lätt att smöra in sig hos. Lite blöta ögon och lagom disciplinerad så var de sålda på mig. Jag var lite skakis när Birgitta bar mig ombord. Men en tant som kom och pussade på mig och frågade vad jag heter tjoade "Booossseee don´t woory".  Resan till Samos gick bra och jag kissade en lång kiss när jag kom iland. Birgitta och Bengt bor fint uppe i Pagonda med en fin utsikt. Ja då har jag berättat bakgrunden till att jag numer är upphöjd på samhällsstegen från gatuhund till von Leros. Fyndig typ den då Bengt. Han blir lätt att dupera men jag tror jag kommer att klara av hans geneka Birgitta också. Man är väl slipad trots sin ringa ålder, åtta månader sa veterinären på Leros. Nu kommer jag inte att "blogga" som dem kallar det, varje dag utan när det händer något extra, när jag lurar skjortan av Bengt t.ex.

Tisdag 13 Juli: Nu ska ni höra. Jag ska visas upp för bekanta. Jo, Jo får väl se hurdana dem är. Lisa, Johanna, Nikos och Vasili heter dem. Först tänkte jag, men vart har jag kommit. Möttes av rejäl avhyvling, av en i och för sig snygg kille. Men han, Snoopy slutade så småningom och vi blev vänner. Tills Snoopys matte kom ut med hans gosedjur, vi blev som människobarn ville ha samma sak. Efter ett mindre krig beslutade vi att dricka fredsvatten i Snoopys vattenskål. Vi låg och nosade på varandra och jag hörde Bengt yra något om tvestjärt. Matten Lisa tog upp oss i famnen, där grabbar var det mjukt och skönt jag kände lite innanför behån och jag måste erkänna att jag blev lite pilsk.

Onsdag 14 Juli: Det är ett bra ställe att bo på. Morgon promenad typ längre ska jag visst få varje dag. Dem kelar och kollar min päls, borstar så vad kan man mer begära.

Torsdag 15 Juli: Värsta buset tänkte jag, när jag såg Dimitris åsnor på ett fällt. Bengt är lite skrajsen av sig, så det blev inget bus. Men han är bra också, vi gick skolrundan medan Birgitta vattnade hos IM då kom det tre, i mitt tycke lufsar till doggar och skrämde mig ordentlig, morrade skällde då spände Bengt ögonen i dem och gick hotfullt mot dem och dem dröp av, pust pust. Jag får be honom att ha med en käpp när vi går där nästa gång. Birgitta är ju tokig i att bada och vill att jag ska testa men jag skyllde på blåsten. Jag är vän med slaktaren i Ireon han gav mig en kasse med ben. Det blir smaskens. Jag träffade även Ira som bor hos Karin och Niko i Ireon. Niko förstår sig på oss hundar, han sa att jag var superfin och trevlig. Hemma så jobbade jag en stund med ett gott köttben. Jag såg att Birgitta och Bengt kollade när jag bar ner benet till gången för att få strävare underlag. Jag kommer att gömma det för säkerhets skull. Gissa om dem undrar och går och letar.

Vilket smaskens ben jag fick av Geogos i Ireon. © foto: Bengt Ahlstrand     Här gapar jag efter mycket!! © foto: Bengt Ahlstrand

Kolla in min benteknik. © foto: Bengt Ahlstrand

Fredag 16 Juli: Som vanligt går jag en lång volta och motionerar Bengt och Birgitta, på mornarna. Men jag måste erkänna att dem är för klena, så jag får ta det lugnt med dem. Bengt är rund om magen och Birgitta har en höft som krånglar. Ibland låtsas jag att det finns något spännande bakom någon buske så att dem, typ hinner vila lite. Elisabeth och Micke dem är bra och i morse när jag var på väg hem fick jag stanna till ett tag så att dem fick nosa lite på varandra, föresten de pratar bara. Men jag hörde något om att jag skulle få en present i morgon. Värsta Micke han är bra, Elisabeth också hon kelade typ, bra. På kvällspromenaden med husse och matte mötte vi Dimitri med sina åsnor. Synd att jag gick i koppel, kändes som om det vore kul att busa till, fina skånkor att nafsa på. Nu är det så att jag tycker lite synd om dem, husse och matte, dem har funderat länge på hur köttbenet bara försvann. Så jag visade Birgitta var det var gömt. Nu ska jag sova och drömma om någon, att ha värsta buset med.

Lördag 17 Juli: Nu ska ni höra! Jag har utvidgat mitt revir! Nu kan jag hänga under husses datorbord, typ. Det var ingen konst alls att utöka reviret till att få ett rum och kök. Jag siktade in min charm offensiv på husse, han är typ lätt att beveka. Värsta blödiga killen jag träffat. Men så är jag ju snäll mot dem. Tant Hanna ringde i dag och undrade hur det var. Bäst att lyssna så allt blir rätt och inget ljug. Sedan pratade husse med tant Sylvia då pratade hon om dressyr, typ. Det kanske kan vara en bra idé, mycke smaskigt godis till mig. I morse skickade jag ett SMB till en brud. Ok, jag ska förklara för er. Husse och matte skickar SMS och jag SMB, typ enkelt va! Ja men begriper ni inte, lätt som en plätt "Skvätt Mot Buske". Värsta tuggskon från von Lidl kom Bettan och Micke med som present, rackans bra människor. Hörrni, husse sabba typ allt med tuggskon. Så här är det. Jag beslutade att spara dyrgripen från andra doggar och elakartade katter, ok Nilla du förstår! Smet ut i tomatlandet grävde snabbt en grop och i med pjucken för att inte röja mig använde jag nosen till att fylla igen. Vad ser jag då! Jo värsta husse, typ spanar in och sabbar allt. Ja ja man får väl dressera honom lite lätt när han vant sig vid att vara husse.

Värsta braiga presenten, från Bettan och Micke. © foto: Bengt Ahlstrand     Hörrni, värsta godiset, Bettan och Micke vet vad som gäller. © foto: Bengt Ahlstrand

Värsta skon, alltså och godis, typ bra. Vov, vov Bettan och Micke.

© foto: Bengt Ahlstrand

Söndag 18 Juli: Hörrni, nu ska jag berätta när jag motionerade husse och matte i dag så släppte jag lös dem. Ja det fick bära kopplet själva, typ. Jag njöt för fulla muggar att slippa släpa omkring med dem, även om de nu är lite raskare på att gå. Jag fick tid att skrämma värsta rödhönor, skitkul när det far i väg som skållade troll. Annars var det inte många att, typ jaga. Jag får skryta lite, det här är ju min blogg, nu är jag är en hävert på att skicka SMB, många skvättar är det. På hemvägen, då var husse och matte kopplade igen, törs inte låta dem vara lösa när vi närmar oss Dimitri  med sina åsnor. Dimitri bjöd dem på päron troligen för att jag inte skulle köra värsta buset med hans åsnor. Nu ska matte få borsta och sköta om ena jacket med salva, har fått typ värsta ögat. Då mutade dem mig med godiset från Bettan och Micke, det var ju läckert som vit mjölkchoklad, typ tror jag. Husse är ju min favo, men ni ska veta att han är värsta vekling. Nu har han blåsor, typ på båda ytterklorna. Får väl motionera dem lite varligare i morgon.

Måndag 19 Juli: Värsta cirkus bjöd jag på i dag. Matte badade mig för vi har tid hos veterinären i Vathy nu på morgonen. När jag slapp ur badkaret så for jag omkring som en hjulbet zebra på hal is och anföll mattorna morrade och bet i allt jag kom åt, husse och matte skrattade så tårarna sprutade, typ. Värsta publiken. Men vad gör man inte för att roa dem. Husse morrade, "Varför filmade jag inte? Detta här går ju inte att återge". Lisa ni minns som jag typ tassade lite på ska följa och hjälpa till att tolka. Vilken donna till syster, värsta bruden. Jag ställde upp som modell med henne. Veterinären var trevlig den stunden vi var vid medvetande, undrar om han och jag ölade typ, minns inget förrän jag vaknade upp i Pagonda och mådde sjukt pyton. Matte var på rymmen med husses kontokortet fattade jag, var kvar i Vathy och gick värsta shoppingrunda. Nu brudar, har jag värsta rådjursöga, matte blir nu busenkel att linda kring tassen... 

Just syster tyckte Bosse. © foto: Bengt Ahlstrand           Boose sövd och ögonopererad. © foto: Bengt Ahlstrand

Vilken kalas pingla. Undrar hur många öl jag och Vet klämde?

© foto: Bengt Ahlstrand

Tisdag 20 Juli: Jag tog det lugnt i dag. På hemvägen mötte jag två värsta hundar, dom snackade bara holländska så vi stirrade typ på varandra. Men hussarna och mattarna dem chattade i ett, åtminstone tanten. Nu slickar jag husses stortå och naggar lite lätt när det kittlar i tänderna, han har värsta blåsor på tårna, typ vekling. Men jag fixar till honom och ser till att han skriver i dagboken då blir han distraherad, han är ju värsta kitslig av sig. Matte ringde  och tant  Lisa ringde värsta mobiltrafiken, dem var väl ängsliga att jag körde värsta buset på husse! Vi for ner för att möta, typ. Jag lekte Stefan Holm, hoppade in i bilens baksäte värsta hoppet alltså! Husse gillad det, han tjoade typ bravo. Snoopy the dogg och jag busade till ordentligt typ värsta leken. Jag går på droger nu... blev ni skrajsna? Nä ögondroppar och det är just, jag får godis när det är typ färdigt med dropparna. Den där avmaskningstabletten var inte att leka med, den var stor.

Onsdag 21 Juli: Jag blev livrädd, typ när matte tjoade för en orm som kom ut på vägen, jag spände ögat i ormen som tvärvände. Matte tror att det var hennes skrik som räddade oss typ, hoppsan hoppsan då. Värsta Bosse var ju med!! Enligt veterinären är jag 10 månader, typ värsta minnessvacka ändå, glömde att berätta att husse fick "rädda" både mej och matte från en argsint typ skorpion som ville bo under husses datorbord. Värsta bråket med ett par katter i dag, dem ville inte leka. Husse och matte vill inte att jag ska skälla på allt som, typ kommer nere på gatan. Det är ju hur ballt som helst när jag vrålar, vov vov så hoppar dem nästan ur skorna, snacka om att jag är en cool polare på att skrämmas.

Torsdag 22 Juli: Morgonens motion typ av husse och matte blir bra, doftade kycklinggodis i husses bröstficka. Blir nog kycklinggodis om jag väntar in dem, värsta sölkorvarna. Men ska jag vara typ snäll så hänger dem med bättre nu. Inte mycket till bus dök upp, lite smådjur att rusa efter. Bäst att gå hem med husse och matte, typ 1 timma och 45 minuter bör väl räcka. På kvällen, typ blev jag lite gramse, husse och matte partade på Farmen utan mig. Suck, va trött man blir på dem. På kvällen diskuterade vi partyn utan min medverkan. Vad skulle det göra om jag skrämmer kycklingar? Odysea, han sköter om Julia och Stavros, nappar en kyckling och någon kanin då och då.

Värsta sovstilen. © foto: Bengt Ahlstrand

Värsta sovstilen.

© foto: Bengt Ahlstrand

Fredag 23 Juli: Men hörrni, va typ slappa dem var i morse när jag motionerade dem. Det är rätt åt dem, värsta partaj utan Bosse straffar sig. Husse har ont i ryggen!!! Vad då, för att han hjälpte Stavro resa cementblandaren som vällt, med cement i. Tur att matte hjälpte dem. Men nu är dem förlåtna. Dom är ju så gulliga när dem kör värsta lekar, med mej! Lättroade, lägger jag typ på rygg och dem får klia så jollrar och skrattar de. Ok dem trivs med mig.

Jag är adopterad, skall till Samos. © foto: Bengt Ahlstrand     Det händer mycket nu! © foto: Bengt Ahlstrand

Bilder från typ färjan från Leros.

© foto: Bengt Ahlstrand

Lördag 24 Juli: Jag är ju värsta Ferdinand, satte mig och doftade på typ Cikoria blommor. Men hörrni håll med om att det doftar gott typ. Jag fick span på ett gäng rödhönor, men dem var ovilliga till värsta buset. Gräshoppor och flugor är kul att nafsa efter. På eftermiddagen var Ulrik typ, mådde pytonorm fast husse torkade upp och klappade på mig och matte kände på snoken min. Det gick över, har väl en massa hår i kaggen, typ. Matte vattnade hos tant IM och husse och jag gick på värsta busrunda, hästen, och getter får passa sig när jag kommer, typ.

Jag på bus, typ humör! © foto: Bengt Ahlstrand     Nu är det värsta grej på gång. © foto: Bengt Ahlstrand

Några värsta busbilder på mig, typ passa er!

© foto: Bengt Ahlstrand

Söndag 25 Juli: Om nu husse har skrivit i sin blogg att vi är typ trötta, glöm det. Jag fick typ ta det lugnt i dag för att dem skulle orka med. Jag tror dem är glada när jag körde värsta morret mot ett buskage och slirade runt som en Bambi på hal is. Jag fick korta ner dagens motion till en timma för att få med dem hem.

Jag går myrsteg, typ för att dem ska hänga med. © foto: Bengt Ahlstrand     Vänta och vänta på dem. © foto: Bengt Ahlstrand     Kom igen nu, värsta sölkorvarna. © foto: Bengt Ahlstrand     Här inne finns det busgöra, värsta fågel typ. © foto: Bengt Ahlstrand

I dag fick jag vänta på värsta sölkorvarna, husse och matte. Djur i busken! Bäst att morra!!

© foto: Bengt Ahlstrand

Tant Hanna, se hur fint ögat blev. © foto: Bengt Ahlstrand

Tant Hanna, se hur fint ögat blev.

 © foto: Bengt Ahlstrand

Måndag 26 Juli: Husse ska till värsta bildoktorn i Mitilini för service varför dem slappade och sov längre än vanligt. Husse och jag inspekterade olivlunden i stället. Inte mycket bus där inte. Sedan var matte och jag med till Mitilini ingen höjdare typ. Matte jobbade på med motion och jag hängde typ med. Äntligen fick jag åka hem och lägga mig på svala stengolvet, skönt typ. Det märks direkt när husse och matte ska på värsta partaj, då blir jag orolig och värsta ledsen i ögonen. Men typ vad hjälper det. Dem gick till bergkyrkan och hinkade en mugg ouzo och åt något. När de kom tillbaka efter några timmar var det värsta bus med dem.

Tisdag 27 Juli: Husse vaknade tidigt och jag försökte smyga upp i sängen till matte, men värsta bruden sa, oxi. Hoppsan, hoppsan det vankades en långpromenad i dag på morgonen. Skönt typ att dem piggnat i . Jag sände ett trettital SMB till brudarna.  Ville bara testa lite, typ. Sedan var det badkaret som gällde, typ bada! Matte har köpt någon löddrig smörja. Efter duschen var det värsta racerfart runt rummet och bita typ i badhandduk och sen under sängen. Skönt med typ damm så man inte stinker dålig flicka, typ. Hörrni, hur kul är det att bli utskrattad, när man är dyngsur som en skurtrasa efter duschen? Så här är värsta grejen, alltså. Husse ger mig typ kycklinggodis som är favo. Nu är jag lite purken på dem för att jag blev väckt i värsta grymma drömmen om en hundflicka med bruna fina ögon, för att duscha. Demonstrativt spottar jag ut favo godiset i badkaret och husse och matte skrattar så dom kiknar typ och tittar på mig. Vad gör man typ...

Min värsta typ sovstil!© foto: Bengt Ahlstrand

Min värsta sovstil, typ!

© foto: Bengt Ahlstrand

Onsdag 28 Juli: Som föra detta gatukung, nja gatuhund i alla fall, så lär man sig en del hyss, typ. Bland annat jaga bilar, mopedister och annat löst folk. Men se det passade sig inte, typ värsta felet. Så en del av morgon volta gick i tystnadens tecken. Dem lugnade ner sig efter en stund och jollrade värsta språket. Jag rymde en stund medan husse pratade med Filio, kul va! Jag satt bakom kyrkan och lyssnade på Husse och Filio när de ropade, typ förtvivlat. Bra bus, tyckte jag.

Torsdag 29 Juli: Skön volta med husse och matte. Dem är så raska i benen nu, typ. När vi kom hem ringde tant Hanna från Leros och var ängslig för värsta branden hos oss. Husse sa "Vad gullig Hanna är som bryr sig om oss". Hörrni, typ Hanna var ju ängslig i mig och inte i dem, typ. Jo men visst är tant Hanna omtänksam om husse och matte också. Husse körde värsta borsten på mig, skönt.

Fredag 30 Juli: Värsta halka på golven, matte skurat kände mig som Bambi, typ. På kvällen kollade jag på tant Sylvia via husses webb kamera. Hon var sig lik, typ som jag minns henne från förr i tiden på Leros.

Lördag 31 Juli: Nu är det värsta morgonpromenaden med husse och matte, nu har dem fått typ lite fart på tassarna. Fast lite trist att den där söta donnan i värsta jeepen inte kom på vägen som vanligt. Hon ser så fräsig ut, med öronen fladdrande i viddraget typ. Hon tycker nog att jag är en just kille. Om hon nu inte tycker att jag stinker som en värsta parfym tjosan, matte droppade något i nacken och kletade runt. "Bra mot fästingar och loppor" sa matte till husse som såg ut som, typ fågelholk. Husse glömmer allt, som Vet sa till dem när vi var där. Jag och matte har lite jobbigt med han, typ. På eftermiddagen gick husse och jag en volta upp i bergen, där fans värsta hästen. Jag fick typ inte skälla på hästen, för husse. En puss fick hästen typ av mig. Husse och matte är typ gulliga. Borstar och kammar mig, så värsta skönt är det

Söndag 1 Aug: Nu är det värsta sölkorvar som jag bor hos. Ingen volta nu på morgonen. Vilodag, väser husse med värsta Beska droppar rösten. Hm, det är nog husse som vill vila. Hörrni, det är klart att han är trött som han sjöng snaps visor och smaskade Jansson i går kväll. Tur var väl att dem bara hade varsin liten flaska, som dem fått av tant Nilla och Perry. Mycket kammande och borstande i dag med. Ingen borsten i dag, sa jag åt dem. Några coola bus hann jag med. Men dem berättar jag inte då det kan sprida sig till andra doggar. Bäst att se till så dem slaggar så det blir typ promenad i morgon.

Måndag 2 Aug: Nu ska ni höra. Jag har värsta service på morgonens volta. Jag sätter mig ner då kommer husse rusande med vattenskålen. Vattenskålen är en sak som matte fick i lumpen, tur att hon har gjort lumpen, typ som Lotta. Mycket kammande och fixande med mig på altanen på eftermiddagen.... dem ska väl ut och rulla hatt, måntro. Jomen visst blev det så. På grund av ett glas vin och en liten öl rumlade dem in som värsta Bulldoggar vid midnatt. Där rök min skönhetssömn. Det var bara, typ gå upp och vifta på rumpan.

Min vattenskål jag fått av matte. © foto: Bengt Ahlstrand

Min vatten kåsa jag fått av matte.

© foto: Bengt Ahlstrand

Tisdag 3 Aug: Hörrni, nu ska jag berätta vad husse och matte snackade om nu på morgon rundan. Dem har ju ingen våg så matte pratar om att mäta kaggarna, dem är stora ska ni veta. Typ, långt måttband behövs. Men dem är raska att gå nu. Värsta farten har dem. Husse skriver nog inget om att jag är duktig så det gör jag! Jag är duktig, Det är så synd om tant Hanna på Leros, som luktar brandrök säkert som en värsta rökt strömming.

Onsdag 4 Aug: Husse typ, klantade till det för mig nu på morgonen när jeepen med snygga bruden kom farandes. Husse fångade in mig i värsta greppet. Sedan pratade han och jeep farbror och matte klappade snyggingen på andra sidan bilen... typ jag då, satt som ett fån och kunde inte ens se bruden. Just nu ligger jag under husses databod och funderar på värsta buset för dem. I dag ska jag till Snoopy och tant Lisa, hon i behån. Snoopy och jag hade typ bus. Vilken retsticka Snoopy är. Sprang under soffan så jag inte kunde komma åt han. Tant Johanna är en gullig en, jag fick två gossedjur av henne. Får hitta på bus med henne, då jag ska bo i hennes rum när husse och matte är på semester.

Typ Kom fram din rackare. © foto: Lisa Wasén Kamitsi     Vad gör man när han smiter in under soffan, den luringen, typ. © foto: Lisa Wasén Kamitsi

Kom fram din luring typ! Vad gör man med Snoopy, typ låg soffa har han.

© foto: Lisa Wasén Kamitsi

Bilderna lånade från Lisas blogg.

Torsdag 5 Aug: Matte var typ dum, jag hämtade ett gossedjur för att ha med på morgon voltan, men se det fick jag inte. Rackarns förargligt, men tur för det var värsta sniffarmorgon, typ fåglar i varenda buske. Man blir ju helt slut av alla värsta spring efter dem. Nu har jag dresserat husse till att sköta vattendepån. Jag sätter mig bara ner typ och han kommer med vattenkåsan, smart va! Vilken pingla vi mötte i dag, hon satt typ på pickupp flaket så jag kunde blinka lite fräckt. Hon lade huvudet på sned och såg lycklig ut, typ. Vet, han som opererade mitt öga får jag typ snacka med. Han säger till husse och matte att torrfoder är bäst. Då har han inte känt doften av husses köttfärssås och mattes Moussaka. Jag har erbjudet mig, att vara värsta diskare av tallrikar och fat. Vilka festprissar typ, de är husse och matte. Terna och Kostas vill ha dem med till en ny kyrka som har Fiesta. Då hinkar dem i sig en mugg Ouzo. Dem kom hemlallande vi 23 tiden.

Inte bara husse var trött i dag, typ matte med. Men jag är typ pigg. © foto: Bengt Ahlstrand

Inte bara husse var trött i dag, typ matte med. Men jag är typ pigg.

 © foto: Bengt Ahlstrand

Fredag 6 Aug: Mycke fågel i dag, rödhönor i parti och minut, värsta springet för att hinna reta upp dem typ. Matte surar för allt skräp som fastnar på "kostymen" men dem har ju köpt en sprillans ny borste åt mig, so typ waht! Jag provade värsta buset, jag får inte springa in och fånga åsne bajs, då tjoar dem ella och jag får godis. För säkerhets skull kollade jag att dem såg mig typ, vad händer då, jo dem gapflabbar mig rätt i nosen och säger "Vilken luring, tror han att vi går på det.... värsta gången inget godis där inte. Får klura ut något annat. Husse är urbra, jag fick rester av den goda köttfärssåsen från i går. Skvallra inget för Vet. Husse och matte fick email från Tant Nilla i dag, hon är värsta bra "Hej Birgitta , Bengt och lilla gulliga Bosse!" så hon vet hur man uppvaktar en kille. Hon ska få värsta slicken när hon kommer. Syster Åsa, släkten von Leros växer, ringde via Skype och vi morsade hon verkar typ, bra. Sista värsta buset gjorde jag, typ skottade upp mattes rosen land. Husse kollade, värsta blicken, jag låtsades inte se han. jag har ju typ krav på bra jord, lättgrävt och plats för dyrgriparna.

Lördag 7 Aug: Volta nu på morgon var typ inte lång, något är på gång. Vi ska till tant Julia och Stavro på Farmen för att dem ska plocka vindruvor och jag ska träffa värsta bruttan, Penelope heter hon och är typ snygg. Jag vet inte vad husse har skrivit i sin "blogg" men så här, typ är det. Husse går ut och klappar och gullar med en hund nere på Farmen, jag blir typ värsta sotis och kastar mig med dödsförakt ut ur bilfönstret och anfaller från flanken. Den andra jycken sliter också typ sönder kopplet och vi far runt som skållade troll. Värsta festliga var att kolla på husse som ser ut som en fågelholk, och snurrar runt för att rädda både mig och den andra jycken. Men hörrni, jycken typ var ju värsta bruttan, Penelope. Vi gick runt på Farmen och hon visade var man kan göra värsta bus. Vi var helt däckade när husse och matte åkte hem. Vi har date i morgon också, Penelope och jag. Snoopy hon är så snygg, men kanske för stor för dig.

Söndag 8 Aug: Husse och jag var på väg att hämta vatten. Vad ser jag då, typ en hund i min trädgård, värsta tjejtjusar hund, typ här gäller det att visa vem som äger stället. Husse bara stod där som ett fån när jag drog i väg, typ full fart. Husse var tvungen att hämta mig längst bort i ravinen, typ hör ju inget när jag jagar tjejtjusarhundar. Sedan busade jag med min tjej Penelope, ja inget stadigt alltså, typ vill inte binda mig. Angående binda, typ koppel, glöm det jag har typ perforerat den medan husse och matte plockade vindruvor. Mer värsta hönsjakt idkade jag hos Tant Terna och Kostas. Tydlige var en av dem riktigt skrajsen, två timmar typ innan den kom hem igen. Husse hotar att köpa värsta kätting till mig. när vi är borta.

Måndag 9 Aug: Inget allvarligt, men jag jagade värsta nötskrikor i en olivlund och husse busvisslade, typ och jag rusade tillbaka och välte omkull på väg ner till husse. Där ser ni hur det går när man ska vara lydig, typ. Husse köpte värsta kätting, nåja en kedja om det är så viktigt att hålla sig till sanningen. Då var det slut med bitandet och rymmandet. Matte köpte en häftig leksak, ett bit tross med knutar på. På kvällen vad det att hoppa i badkaret, kanske att överdriva, gör alltid lite motstånd mest för att markera att typ jag bestämmer.

Matte är bra, typ köpte värsta leksaken.  © foto: Bengt Ahlstrand

Matte är bra, typ köpte värsta leksaken.

  © foto: Bengt Ahlstrand

Tisdag 10 Aug: I dag invigde jag det nya kopplet, bättre än det förra, typ 40 cm längre... bra va kan vara avgörande typ vid anfall av livsfarliga nötskrikor. Hörde att tant Sylvia tror att jag är jättebusig, typ värsta doggen, jo visst är ja det. Nä, nu skarvar jag lite är inte värsta busen, bara lite. Skvallra inte om det till tant Sylvia, jag vill ju behålla ryktet om värsta busen. Hör bara vad jag gjorde för bus, typ i dag. Husse sa åt mig att stanna inne för han skulle hjälpa tant Filio, men typ han visste inte att köksdörren var öppen. Så typ när husse gjorde värsta kollen på Filios bil kom jag rusande. Gissa om husse såg ut som en fågelholk i nosen. Men jag följde lydig med honom hem. Matte vill bli hämtad så husse och jag kör typ dit. Ja till Pythagorio naturligt vis. Vinden ligger på så att Andonis har svårt att lägga till, husse som också är kapten på båtar följer spänt typ angöring. Hörrni, vad tror ni jag gör då, perforerar nya flexi kopplet? Jo men visst, men jag skäms nu för det var kanske inte det klokaste buset.

Onsdag 11 Aug: Husse och matte är bra, typ inte ett dugg långsura för mitt bus med flexi kopplet och värsta anfallet på hunden. men jag tjuvlyssnar lite på dem. Kätting, taggtråd, stoppnålar som skydd på kopplet... nej förlåt, typ ljuger lite måste ju skaffa sympatiska vänner som tycker synd om mig. I dag till exempel när jag gjorde värsta fyndet på någon fågel och ville bevaka busken några timmar, trots typ värsta fyr tassbromsning så drog husse bara i väg mig. Är det dags för att ringa HRIS, hundens rätt i samhället? jag bara frågar. Ta som ett exempel, i går kväll satt husse på altanen, typ och härmade kattugglan, den kattugglan kom ju ända fram till stolpen nedanför oss. Jag var ju livrädd, jag tyckte husse lät som en hunduggla och det kanske kattugglan också tyckte. man låg löst till ett tag, typ.

Torsdag 12 Aug: Hurra jag ska till min kompis Snoopy i dag efter det att jag motionerat husfolket. Tant Lisa, hon med behån ni vet, kom och öppnade dörren i bikini, värsta tanten alltså. Är ju svårt att hålla tassarna i styr alltså, typ. Malörten i vattenskålen är husses nya koppel, typ värsta kättingen, som till typ ankarspel på en oceanångare. Kolla bara på bilderna! Nu är det nog dags att ringa HRIS.

Här ligger jag fjättrad och har ingen susning om hur jag ska komma undan.   © foto: Bengt Ahlstrand     Bildbeviset, kolla värsta kättingen. © foto: Bengt Ahlstrand

Husse köpte värsta kättingen, något för HRIS?

  © foto: Bengt Ahlstrand

Fredag 13 Aug: Fy hundar vad varmt det är, typ svettigt. Jag drack ur värsta vattenskålen som husse har i bakfickan flera gånger. Inget spännande oavsett en del nötskrikor, som jag typ skrämde. När vi var nästan hemma så pratar husse och matte med en ledsen farbror, vars hund har varit borta i fyra dygn. Jag var rädd att det var den tjejtjusar hunden jag skrämde livet ur i trädgården, men typ tur var det ju sex dagar sedan jag med värsta rusningen jagade iväg tjejtjusar hunden. Jag ligger på rygg mest hela dagen, typ inte ens hungrig.

Lördag 14 Aug: Varmt och inte mycket att busa med. Typ trist när det endast finns flugor som man kan göra värsta anfallet emot. Inte ens en liten nötskrika. Hem fort, dem är snabba på tassarna nu husse och matte. Sedan ryggläge på stengolvet och sussa hela dagen. Matte gjorde en sväng på kvällen, så jag följde med så att hon inte skulle komma bort! Ingen bajs! sa hon till husse och jag nickade, typ instämmande för jag såg inte heller att hon bajsade,,,,

Söndag 15 Aug: Hörrni vilken typ värsta morgon volta. Redan vid tant Nilla farm hörde jag värsta nötter sitta och skrika, ja alltså typ nötskrikor. Så trött man blir, typ. I övrigt en givande morgon på typ fågelfronten, Rödhönor är ju lite mer kulturella än värsta skrikorna. Rödhönor tar det lite typ lugnt så man hinner jaga på dem. Efter en typ givande dag, blir det tassarna i taket, nej inget festande, typ sova. Jag var med husse och hämtade vatten. typ. Duvorna satt och drack vatten vid källan så jag fick lägga på värsta remmen för att jag bort dem så husse vågade sig fram. Tur att jag var med, husse smög ut köksvägen, dem brukar göra det då jag, typ inte får följa. Jag körde värsta springet och genomsköt husse vi trappen, då föll han till föga och lät mig följa med, hörrni det är, typ så lätt att få sin vilja igenom. Lägg huvudet på sned tindra med ögonen som en värsta flörtbrud då är husse såld!

Jag är så trött, tassarna uppåt väggarna. © foto: Bengt Ahlstrand

Jag är så trött, typ tassarna uppåt väggarna!

© foto: Bengt Ahlstrand

Måndag 16 Aug: Husse lät mig bara gå en kort sväng på typ en timma. Vad tror ni man hittar värsta buset på så kort tid, typ. Husse skulle besiktiga hundkojan, nja Ladan och jag fick vara ensam hemma. Matte låg i badet vid Ireon, typ och njöt i en och en halv timma. Sa matte i alla fall men hon såg ut som ett värsta russin.

Tisdag 17 Aug: Hu då, så trött man kan bli. Det är så typ varmt att jag blir värsta slappo. Ser du vad bra han går "fot" hojtar matte. Va då då, typ varmt. Inte nog med det, dem tvingar in mig i, bilen tror jag det kallas för, hundkoja på fyra hjul.... Ok då, jag fick träffa Snoopy, värsta polaren har egen Facebook sida. Men hur skönt är det att vara på kalas när det var 48 grader på tant Lisas altan. Man orkar ju inte, typ köra värsta buset. Men Snoopy och jag busade lite lätt. På hemvägen badade husse och matte, jo det är typ sant att husse badade men jag hörde hur han gläfste om att det var kallt i vattnet, västa typ av badkruka.

Onsdag 18 Aug: I dag var matte med så då blev det, typ en normal volta. Varmt ör det, typ och inte en enda värsta nötskrika att jaga. På hemvägen typ, mötte vi Dimitri med sina åsnor. Hörrni, då var jag nära åsnorna, typ värsta storleken på dem. Jag var tvungen att stå på bakbenen. Dem var snälla, Dimitri gillar mig, han är så cool, typ. I dag kommer tant Nilla så jag beställde värsta badningen. Man vill ju vara typ fin, när man får tantbesök. Filio frågade efter husse, värsta springet på mej. Sedan kom en tant Senia och hon öppnade porten och jag fick värsta chansen att träffa två hundar i en gränd, husse fick leta ett tag efter mig. Sen på kvällen kom värsta främmandet, tant Nilla och Perry. Trevlig människor som förstår att vi kräver mycket omsorg, typ klappar och gärna godis... Vilken dag, nu typ kasta sig omkull och snusa så jag orkar motionera husse och matte i morgon.

Torsdag 19 Aug: Hörrni, värsta ljuget kom från husse i dag på voltan. Dem skulle inte gå, typ längsta biten för jag var så trött igår. Jag softade bara lite på hemvägen, typ. Därför körde jag värsta springet, till och med efter humlor i dag. Där fick han tji, husse. Att jag sover ovaggad när vi, typ kommer hem! Ja men man har ju typ ständig semester. Då ska man väl slappa. Det gör ju husse... där fick han så han teg. Jag blev skönt borstad när jag var klar med min typ skönhetssömn, så jag förlåter husse. På kvällen fick jag värsta främmandet, tant Nilla och Perry kom och gosade typ, med mig. Jag visade upp värsta springet, det gillar typ gäster.

Fredag 20 Aug: På morgon voltan lurade jag husse typ upp på läktaren. Värsta nötterna satt och skrek i träden vid Dimitris farm, ni minns han med åsnorna, jag la på värsta ruset, husse trodde jag skulle hämta åsneskit, som jag typ inte får, hur dum får husse va! Tassarna i vädret vid hemkomsten. Nu ska ni få höra hur jag har det. Två gånger, typ drog husfolket i väg och lämnar stackars mig ensam typ. Andra gången ska dom med tant Nilla och Perry till någon fest i Pythagorio. Fest igen, typ värsta prissarna husse och matte. Dem kommer säkert hem lunnande efter midnatt, typ runda under tassarna, nja nu ljög jag lite igen dem är inte runda under tassarna hur många gånger dom är såna där prissar. Tant Nilla ska få en jätte slick! Värsta godiset har hon och Perry köpt till mig, typ bra va!

Lördag 21 Aug: Nu vet jag inte vad husse, typ har skrivit i på deras webbsida, så lita inte på allt han skriver. Jag var inte dödstrött så husse måste bära mig en bit, jag var typ smart. Det var ju så stenigt och värsta uppförsbacken, så jag  kastade mig omkull som en värsta brottar kung. Ett smidjebälte senare, typ låg jag i husses famn, jag gav han ett par slickar.

2013

Lördag 2 Feb: Typ värsta trixet är avslöjad. Mitt värsta, "inte gå hem" trix har varit typ torrkiss, ni vet när päronen var små fick dom typ lära sig torrsim. När jag hörde värsta husse skryta om att han var snabbast i torrsim så fick jag värsta iden. Jag kör med torrkiss enkelt, typ nosa lite släng upp ena spiran och titta typ oskyldigt på päronen. Det har funkat på värsta husse men i dag avslöjade typ matte det för husse. "Vet du vad Bosse gör på hemvägen, jo han låtsas att han kissar"!! Värsta missen att hon såg det och sa det till värsta husse, sjukt dumt. Jag får klura ut något nytt.

Måndag 4 Feb: Värsta tant Sylvia kom med typ söta fröken fräken, nej Ira typ! Vi busade typ värsta rallyt en stund. Husse päron fjäskade också för Ira, så jag fick ta till värsta undanträngnigen för att komma emellan dom. Smart va!

Onsdag 6 Feb: Uj, uj, uj matte sur på mig som typ bara vill busa med cyklister, bilarna kör ju sjukt fort så man kan inte hinna typ anfalla! I dag har jag varit på utställning, typ människors, i Leksand! Vad händer? Stina och matte har inte typ råda att köpa värsta biljetten åt mig så jag ligger instängd i bilen!!! Tur att Stina busade med typ mig när dom kom på värsta partyt. Sjukt dåligt party, inget röj så långt nosen räckte. Man blir ju sjukt trött. Tänker typ på Florin, kom hem till dina päron dom kan inte vara sämre än mina, sjukt bra är dom, päronen mina alltså.

2018

Tisdag 2 Jan: Hej på Er, mitt Nyårslöfte blir att skriva lite sjukt bra om mig, i min värsta dagbok! Nu blir det marigt, en av hundtanterna var är med värsta hundkäket, bantar grejor. Men nu ska ni höra min plan. Jag naggar i mig maten och då tycker dem att jag är sjukt duktig. "Låt Bosse diska mattallrikarna", kommer matte att hojta. Smart va!

Tisdag 2 Jan: Hej. Skönt att man kan få päronen att begripa, typ när stekpannan är felplacerad, när jag ska diska åt dem. Jag grymtar och husse kommer med typ fart. Jag stirrar honom stint i jacken och vipps fattar han, att stekpannan står typ fel.

Söndag 11 Mars: Nu har husse skottat på balkongen. Sjukt bra blev det, jag kan sitta och kolla på brudarna.


   Länkar:  

Ahlstrands webbsida.  Pension Karin Ireon. Restaurang Sinadisi Hora.

Bo i Ireon vid havet. Hyra bil eller motorcykel. Stellas Restaurant Balos.

Senast ändrad 2021-01-03  © Bengt Ahlstrand

© Copyright 2010 - 2021